RAKIJE
Prirodne voćne rakije proizvode se finom destilacijom fermentiranih voćnih komina u starinskim bakrenim kotlovima. Pored relativno neutralne arome, voćne rakije odlikuje fini voćni okus. Kvalitetne voćne rakije mogu se konzumirati rashlađene kao aperitiv, a idealne su i za izradu likera ili kao baza za koktele.
Kao nadopuna prirodnim voćnim rakijama Šljivovici, Lozi, Smokvi i Jabuci, u ponudi je i Travarica oplemenjena dalmatinskim aromatskim ljekovitim travama.
TRAVARICA
Prirodna biljna rakija dobivena maceracijom dvanaest vrsta dalmatinskog aromatskog ljekovitog bilja (pelin, vrijesak, komorač, matičnjak, menta, borovica, ruta..) u finom destilatu od komine grožđa. Aromatičnim travama Dalmacije duguje vrlo bogatu i izraženu aromu. Idealno ju je konzumirati rashlađenu, kao aperitiv ili digestiv.
LOZA
Prirodna voćna rakija dobivena destilacijom mladog vina i komine plemenitog grožđa. Kristalne je boje, finog mirisa zrelog grožđa, te blagog i zaobljenog okusa. Preporučamo konzumirati rashlađenu kao aperitiv.
JABUKA
Prirodna voćna rakija dobivena kontroliranom fermentacijom i finom destilacijom komine jabuka. Rakija od jabuka kvalitetno je alkoholno piće koje se može konzumirati ohlađeno kao aperitiv, a izvrsna je kao baza za pripremu koktela i voćnih ili biljnih likera. Preporučamo konzumirati rashlađenu kao aperitiv
SMOKVA
Prirodna voćna rakija dobivena destilacijom komine visokokvalitetnih suhih dalmatinskih smokava oplemenjena maceracijom suhih smokava koje joj daju prepoznatljivu zlatno-žutu boju i bogatu aromu. Idealno ju je konzumirati rashlađenu, kao aperitiv ili digestiv.
ŠLJIVOVICA
Tradicionalna hrvatska prirodna voćna rakija dobivena destilacijom probranih zrelih plodova šljive. Šljivovica je sinonim za rakiju diljem svijeta, a karakterizira je izrazita pitkoća, te specifičan okus s izraženom aromom i mirisom šljive. Preporučamo servirati rashlađenu kao aperitiv, ili neposredno nakon jela kao digestiv.
...